Nieuws
Enquête Damescup Spa-Francorchamps 2017

Zoals al eerder gemeld hebben we evt. de mogelijkheid gekregen om ook tijdens de Benecup wedstrijd op 9 april op het circuit van Spa-Franchorchamps een demowedstrijd voor de Valimax Ladiescup te organiseren. Op die manier willen we kijken of er naast de normale deelneemsters uit Nederland en België nog meer rijdster te vinden zijn die geïnteresseerd zijn in de Damescup.

Op onze eerdere oproep hebben wij helaas geen enkele reactie gekregen naar de organisator Marcel van Linde. We hebben nu een korte enquête gemaakt voor deze demowedstrijd. Deze wedstrijd telt dus niet mee voor het kampioenschap. Bij deelname van minimaal 10 dames zal er mogelijk worden gestreden in een eigen wedstrijd/klasse met dagprijzen! Dit zal ook afhankelijk zijn van het tijdschema en de overige klasse en hun deelnemers of dit mogelijk zal gaan zijn. Indien een eigen klasse niet mogelijk is zal er worden gekeken of er samen met de Debutanten gereden kan worden

Het inschrijfgeld voor deze demowedstrijd zal €60,00 bedragen i.p.v de gebruikelijke €80,00.

Wij zouden het heel fijn vinden als evt. geïnteresseerde dames de enquête zouden willen invullen, zodat we een beeld krijgen van het aantal dames wat zou willen deelnemen. Het invullen van de enquête verplicht uiteraard tot niets.

About the author

Related Post