Nieuws
Online voorinschrijving voor de BeNeCup/NK in Lelystad nu geopend

De online voorinschrijving voor de derde wedstrijd van het 2017 Supermoto seizoen in Lelystad op zondag 14 mei 2017 is geopend. Via de tab INSCHRIJVINGEN op deze website kunt u zich inschrijven voor deze geweldige eerste wedstrijd op Nederlandse bodem. Het aanvullend reglement zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden.


INSCHRIJVING / ENTR-FORM BENECUP SUPERMOTO LELYSTAD – 14-05-2017


KNMV dag licenties moeten minimaal 1 week van te voren geregeld zijn, zorg dat je dit deel dus bijtijds voor elkaar hebt. Dag licentie aanvraag is online via de KNMV (https://mijn.knmv.nl) of via de link op www.onk-supermoto.nl

Graag willen we iedereen verzoeken om zich tijdig online in te schrijven voor de dagen waaraan je wil deelnemen, zowel de zaterdag als de zondag. Hierdoor zijn beide organisaties in staat om de groepen op tijd in te delen en dit kenbaar te maken naar alle rijders. Dit komt iedereen ten goede en weet je bijtijds in welke groep je rijdt en wanneer.

Op zaterdag 13 mei 2017 zijn er vrije trainingen welke georganiseerd worden door SuperMotardTraining. Hiervoor dient ook online ingeschreven te worden via www.supermotardtraining.nl. De kosten voor deze trainingsdag zijn €56,00. De inschrijving hiervoor is ook inmiddels geopend. Meer informatie over de trainingsdag volgt snel.

Rijders die met een daglicentie deelnemen aan de wedstrijden op zondag kunnen met deze dagpas ook deelnemen aan de trainingen op zaterdag. Hiervoor hoeft dus geen extra licentie te worden aangeschaft.

Foto: 333 Fotografie, Lena vd Kraats

About the author

Related Post