Nieuws
De eerste ladiescup op Belgische grond!

Met tien deelneemsters aan de start is het een mooi spektakel geworden. Laura Dubois wist al snel de snelste rondetijden neer te zetten en was daardoor ook de snelste dame van de dag! Zij ging met de eerste prijs naar huis. Er was een mooie strijd tussen de dames en zij waren redelijk aan elkaar gewaagd. Met de kwalificatie lagen de rondetijden ook niet ver uit elkaar. Dat zou en spannende race worden! Aan de start stonden: Laura Dubois, Guls Ayazalp, Lesley Keizer, Susan Denkers, Robiene Kardolus, Naomi de Olde, Demi Bosman, Malou Fraza, Tamara van Baaren en Laura van der Wel. Zonder deze dames was het ons niet gelukt om een eigen klasse te vormen op het circuit van Spa Francorchamps!

Wij hopen deze dames (en stiekem meer) aan de start te hebben in Lelystad 14 Mei waar destijds de 2e race van de ladiescup verreden zou worden!

Special thanks to Marcel van Linde/Valimax Finance voor de energie en tijd die hij steekt in het waar maken van de damescup. En zijn wij ook onze co-sponsor SMX Racing zeer dankbaar! Ik kan nu al niet wachten tot de volgende race. Zien we jou daar?

Tekst: Naomi de Olde

Foto: Kevin Schenk

 

About the author

Related Post