Nieuws
Online voorinschrijving BeNeCup Supermoto in Den Dungen geopend!

Vandaag is de online voorinschrijving voor de 6e wedstrijd in het 2017 BeNeCup Supermoto kampioenschap in Den Dungen geopend via deze website. De wedstrijd in Den Dungen wordt gehouden op zondag 09-07-2017 wederom op het industrie terrein “De Brand”.

Op zaterdag 08-07-2017 worden er vrije trainingen georganiseerd van 16.00 tot 20.00 uur. De kosten voor deze trainingen zijn €25,00 en dienen ter plaatse contant worden betaald. Degene die mee willen doen aan graag even aanmelden op mclidumark@gmail.com. Bij aamelding even vermelden in welke klasse je rijdt en je rijnummer zodat er alvast groepen gemaakt kunnen worden. De paddock in Den Dungen zal pas open gaan op zaterdagmiddag vanaf 12:00 uur. Voor deze tijd is er geen mogelijk om het paddock te betreden! Er is stroom aanwezig op de paddock maar in zeer beperkte mate dus niet voor bandenwarmers en dergelijke voorzieningen.

INSCHRIJVING / ENTRY-FORM BENECUP SUPERMOTO DEN DUNGEN – 09-07-2017

Naast de gebruikelijke klassen (Inters, Euro, Nationalen, Debutanten en Dames) zal er in Den Dungen ook een extra klasse aan de start staan en wel de quad klasse!

About the author

Related Post