Nieuws
Tijdschema en Aanvullend reglement BeNeCup Supermoto Den Dungen

De KNMV heeft vandaag het officiële tijdschema en het aanvullend reglement vrijgegeven voor de BeNeCup Supermoto wedstrijd in Den Dungen op zondag 9 juli aanstaande. Lees de documenten goed door zodat je van alles op de hoogte bent. De online voorinschrijving is ook geopend via deze website. De inschrijving sluit op donderdag 6 juli om 23:59 uur.

Tijdschema – Timeschedule BeNeCup Supermoto Den Dungen

Aanvullend reglement BeNeCup Supermoto Den Dungen 09-07-2017 UPDATE!


INSCHRIJVING / ENTRY-FORM BENECUP SUPERMOTO DEN DUNGEN – 09-07-2017


Op zaterdag 08-07-2017 worden er vrije trainingen georganiseerd van 16.00 tot 20.00 uur. De kosten voor deze trainingen zijn €25,00 en dienen ter plaatse contant worden betaald. Degene die mee willen doen aan graag even aanmelden op mclidumark@gmail.com. Bij aamelding even vermelden in welke klasse je rijdt en je rijnummer zodat er alvast groepen gemaakt kunnen worden. De paddock in Den Dungen zal pas open gaan op zaterdagmiddag vanaf 12:00 uur. Voor deze tijd is er geen mogelijk om het paddock te betreden! Er is stroom aanwezig op de paddock maar in zeer beperkte mate dus niet voor bandenwarmers en dergelijke voorzieningen.

About the author

Related Post