Nieuws
Tijdschema, Aanvullend reglement en extra info BeNeCup Battice 2017
In het weekend van 16 en 17 september 2017 wordt op het circuit van Battice-Herve in België de laatste officiële wedstrijd gereden van het 2017 BeNeCup kampioenschap.  De FMB-BMB heeft vandaag het aanvullend reglement vrijgegeven samen een voorlopig tijdschema. Onderstaand vindt je nog belangrijke extra informatie over het evenement. Lees dit a.u.b. aandachtig en goed door zodat je in Battice niet voor verrassingen komt te staan. De online voorinschrijving is inmiddels ook geopend via deze website.

EXTRA INFORMATIE BENECUP BATTICE 2017
 
De wedstrijd in Battice-Herve wordt verreden over 2 dagen, dus met de VRIJE EN TIJDTRAININGEN op zaterdag. Op zondag zijn er enkel wedstrijden in Battice. Doordat het een 2-daags evenement is bedraagt het inschrijfgeld €90,00. Dit is inclusief de trainingen op zaterdag!
 
Door werkzaamheden is de normale toegangsweg naar het circuit afgesloten, de toegang is nu via de Rue de Maestricht in Battice/Herve ter hoogte van huisnr. 95 !
 
Let wel : de vrije trainingen beginnen op zaterdag om 10:00 uur, dit wil zeggen dat tijdens de trainingen geen enkel voertuig van en naar het paddock kan, daar de toegangsweg over een gedeelte van het circuit loopt.Enkel tijdens de pauze is het mogelijk om enkele voertuigen te laten doorrijden. Om deze reden is het paddock dan ook geopend van vrijdag 15 september vanaf 13:00 uur!
 
Aanmelden in Battice kan vanaf zaterdag  16 september 2017 vanaf 8:00 uur ’s morgens!
 

About the author

Related Post