Nieuws
Informatie en inschrijving Masters of Supermoto Lelystad 2017

In het weekend van 30 september en 1 oktober 2017 wordt op het Midland Circuit van Lelystad de tweede editie gehouden van de Masters of Supermoto. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar, is de organisatie ook jaar weer in handen van Supermoto Nederland in samenwerking met Supermotardtraining.nl en met steun van Supermoto Commissie. Op zaterdag is er weer de mogelijkheid om de hele dag vrij te trainen op het circuit. Deze training wordt georganiseerd door Supermotardtraining.nl en inschrijven voor deze dag kun je op hun website www.supermotardtraining.nl (zie onderstaande link). De wedstrijden van zondag worden georganiseerd door Supermoto Nederland en deze worden weer gehouden volgens het “Superbiker Mettet” principe. De Masters tellen dit jaar voor het Nederlands kampioenschap Supermoto. De wedstrijd heeft een ONK status dus ook buitenlandse rijders, zoals onze Belgische BeNeCup rijders, zijn van harte welkom in Lelystad. Het tijdschema is inmiddels bekend gemaakt en ook de inschrijving is inmiddels geopend via deze website. Onderstaand vinden jullie het tijdschema, poster en de links naar de inschrijvingen voor zaterdag en zondag.


INSCHRIJVING / ENTRY-FORM MASTERS OF SUPERMOTO LELYSTAD – ZONDAG 01-10-2017

Aanmeldformulier trainingen


Tijdschema – Time schedule Masters of Supermoto Lelystad 2017 – 01/10/2017


About the author

Related Post