Nieuws
Extra trainen en vrij rijden met de Supermotorschool in 2018

Vanaf volgend jaar organiseert de Supermotoschool van Marcel van Drunen aansluitend op een aantal Supermotoschool cursusdagen de mogelijkheid om vrij te rijden. We willen graag alle supermoto rijders in Nederland de mogelijkheid geven om meer te kunnen trainen of vrij te rijden.

De volgende datums zijn al gepland:

Woensdag 21 maart 2018

Woensdag 4 april 2018

Vrij rijden en trainen kan dan van 16:00 tot 19:00 uur. Inschrijven is verplicht via de website van de Supermotoschool. Het is belangrijk dat er voldoende aanmeldingen zijn om dit iedere keer door te laten gaan. Laat deze unieke kans om vaker op het Midland Circuit te kunnen trainen niet lopen en schrijf je snel in.

https://supermotorschool.nl/cursussen/supermoto/deelnemen.php

 

About the author

Related Post