Nieuws
VRIJE TRAINING SUPERMOTO OP CIRCUIT DE LANDSARD

Voor alle Supermoto fanaten organiseert de Supermotorschool op donderdag 16 augustus 2018 weer een Vrije Training Supermoto op het geheel vernieuwde Circuit de Landsard in Eindhoven. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je erbij bent!

Circuit de Landsard
Dit is een unieke kans om te trainen op dit geheel vernieuwde circuit. Het prachtige Circuit de Landsard is gelegen in de bossen aan de rand van Eindhoven. Het circuit heeft een lengte van 1060 meter en een breedte van 7,5. Samen met het bochtige parcours is dit het ideale circuit voor het beoefenen van Supermoto. Circuit de Landsard is in maart van dit jaar voorzien van nieuw asfalt. Hierbij zijn ook een aantal bochten aangepast en de curbstones gedeeltelijk vernieuwd.

Kosten
Vooraf aanmelden: € 40,-
Aanmelden op het circuit: € 55,-
NB. Kosten per rijder, dus niet per motor!

Voorinschrijven kan tot 8 augustus!
Je kunt je inschrijven via: goo.gl/Ua45gL
Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Aandachtspunten
Wij raden aan om met een enduro demper of een goede dB-killer te rijden. Je motor mag niet meer dan 98dB produceren, hierop word gecontroleerd tijdens het rijden. Voldoe je niet aan het aantal gestelde dB, dan dien je de baan te verlaten. In dit geval word je trainings-geld niet terug gegeven. LET HIER OP!

Verder die je zorg te dragen voor:
– Benzine-, olie- en wateropvangbak, zodat je bij eventuele valpartijen geen vloeistof op het wegdek lekt.
– In het paddock dient je motor ten alle tijden op een milieumat te staan.
– Er mogen geen burn outs gemaakt worden op het circuit.
– Mocht je per ongeluk op het gras terecht komen, rijd dan weer voorzichtig de baan op zonder het gras te beschadigen.
– Afhankelijk van het aantal deelnemers rijden we in 1 of 2 groepen.

Motor Huren
Heb je zelf geen Supermotard, maar wil je de Vrije Training Supermoto toch meebeleven? Dat kan!

Je kunt voor deze training een Yamaha WR450F van de Supermotorschool huren. Twee Supermotards zijn op het circuit zelf te huur, per heat van 25 minuten. Kosten hiervoor bedragen € 39,95. Daarnaast zijn er op inschrijving 8 Supermotards te huur voor de volledige training. De kosten hiervan zijn € 199,95 inclusief brandstof. Reserveer dus snel jouw motor via info@supermotorschool.nl! Een motorpak moet je zelf meenemen en is verplicht.

Kleding Huren
Heb je niet de juiste kleding en wil deelnemen aan de Supermoto Vrije Training? Geen probleem!

Via de Supermotorschool is er ook kleding te huur van MVD Racewear. Een helm en laarzen neem je het liefst zelf mee in verband met de juiste pasvorm en beperkte beschikbaarheid. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@supermotorschool.nl.

Waar?
De training wordt gehouden op Circuit de Landsard, Landsardseweg 47, Eindhoven. Het rennerskwartier is geopend vanaf 12.00 de poort sluit om 17.30 uur.

Schrijf je snel in!
Wil jij deze unieke kans niet missen? Meld je dan snel aan, want de plaatsen zijn beperkt. Meld je voor 8 augustus aan via: goo.gl/Ua45gL

Heb je vragen?
Stuur gerust een e-mail naar: info@supermotorschool.nl of bel met 040 73 70 289

About the author

Related Post