Nieuws
Extra informatie BeNeCup Supermoto Libramont-Chevigny

In het weekend van zondag 2 september 2018 wordt op het nieuwe circuit van Libramont-Chevigny voor het eerst een Supermoto wedstrijd georganiseerd op een special aangelegd circuit of het “Terrain de la Foire”. Het bijzonder reglement is goedgekeurd door de DC en de organisator en zal spoedig gepubliceerd worden door de FMB-BMB. Om alles in goede banen te leiden onderstaand alvast een aantal belangrijke mededelingen.

 

Vrije trainingen zaterdag 1 september 2018

Op zaterdag 1 september 2018 worden er vrije trainingen georganiseerd van 12:00 uur tot 19:30 uur. Dit zijn 3 sessies van 15 minuten per groep. Deelname kost 30 euro en dient ter plaatse betaald te worden.

Tijdschema

Onderstaand kun je het voorlopige tijdschema downloaden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen in de categorie Euro en Inter/Prestiges kunnen deze samengevoegd worden voor de wedstrijden.

Belangrijke mededelingen

het paddock zal enkel toegankelijk zijn vanaf zaterdag 1 september om 9 uur, enkel de rijders die aangemeld c.q. ingeschreven zijn voor de wedstrijd en die beschikken over een ‘ doorgangsbewijs ‘ , zijn toegelaten in het paddock.

de rijders krijgen één armbandje ‘ rijder ‘ en één armbandje ‘ mecano ‘, alle andere begeleidende ( volwassen ) personen dienen een toegangsticket ( 10 euro ) aan te kopen!

– er worden geen ‘ campingkosten ‘ aangerekend,  elektriciteit, drinkbaar water en openbare toiletten zijn gratis ter beschikking

voor de rijders die reeds op vrijdag aankomen, er is voldoende parkeerruimte aan de ingang  het terrein van de ‘ foire ‘ , er is voldoende gelegenheid om te overnachten in de omgeving van het landelijke Libramont-Chevigny, in de mooie Belgisch – Luxemburgse Ardennen , op een hoogte van meer dan 500 m, misschien een gelegenheid om enkele dagen vakantie te koppelen aan de deelname. De  organisator vraagt om niet te parkeren / overnachten in de bewoonde straten die leiden naar het circuit !

– Geluidcontrole : iedere motor / quad zal gecontroleerd worden op geluid, volgens het Technisch reglement 2018, de motoren boven deze limiet zullen geweigerd worden voor de vrije trainingen, de rijders krijgen de kans het euvel te herstellen en dienen zich opnieuw aan te melden bij de technische controle. Na elke wedstrijd / training zullen nog minimum 3 motoren aangeduid worden voor een geluidcontrole.

Van kracht zijnde geluidslimieten 2mMax Max. 115 dB/A – Dynamisch Max: 103,5 dB/A

Toleranties: · Vóór de wedstrijd is er een tolerantie van + 2 dB/A · Na de wedstrijd is er een tolerantie van + 3 dB/A

Voorlopig tijdschema BeNeCup Supermoto Libramont-Chevigny – 02-09-2018

 

About the author

Related Post