Nieuws
Interesse peiling Dames klasse tijdens de BeNeCup in Lelystad

Op verzoek van een aantal dames heeft Marcel van Linde besloten om een interesse peiling te doen of er voldoende animo is om in Lelystad een apart dames klassement op te zetten. Onderstaand de oproep van Marcel.

Hallo dames,

Was ik weer eens. Helaas is er dit jaar geen speciale supermoto-competitie voor dames. Maar op verzoek van enkele dames ben ik in overleg gegaan met Bert Reinders van zowel de organisatie van de laatste wedstrijd in Lelystad als de Supermoto-commissie. Nu kunnen we tijdens deze laatste wedstrijd op 23 september een apart klassement gaan opstellen voor de damesklasse. Voorwaarde is wel dat alle dames die daarvoor in aanmerking willen komen ook in dezelfde wedstrijd rijden en dat dit er minimaal 10 zijn.

Probleem is echter dat het wedstrijdschema al vol zit, dus heet is niet mogelijk om jullie apart te laten rijden. Wel heb ik twee opties gekregen van Bert, namelijk;

Alle dames starten in de nationalen groep B of in de open klasse. Bij deze laatste optie zou het zonder onverhard zijn. Graag zou ik van jullie allemaal (via valimax@kpnmail.nl) willeen horen of jullie mee zouden kunnen en willen doen op 23 september in Lelystad en zo ja waar dan jouw voorkeur naar uit gaat, de nationalen-B of Open-klasse. Ik hoor graag voor 1 september van jullie.

Met sportieve groet, Marcel

About the author

Related Post