Nieuws
Inschrijving BeNeCup Supermoto Mettet en Trackday

De FMB-BMB heeft vandaag de inschrijving geopend voor de eerste wedstrijd om het 2019 BeNeCup Supermoto kampioenschap op het beroemde cricuit van Mettet. Zoals jullie weten dient er vanaf dit jaar rechtstreeks ingeschreven te worden bij de FMB-BMB en direct betaald te worden aan de Belgische organisator. Meer informatie hierover kun je vinden op de pagina “inschrijvingen”. Hierin staat ook beschreven hoe alles in zijn werk gaat

De online voorinschrijvingen sluiten in 2019 op de dinsdagavond 22:00 uur voor het evenement. De inschrijving voor Mettet zal dus sluiten op 12 maart 2019. Daarna kan er nog ingeschreven worden tegen extra kosten. Let op! Je inschrijving is pas bevestigd als de organisator de betaling heeft ontvangen.

Inschrijving/Entry form – BeNeCup Supermoto Mettet 17 maart 2019

Op de zaterdag voor het evenement wordt er op het circuit van Mettet een trackday georganiseerd door het Circuit Mettet zelf. Hiervoor moet je je rechtstreeks aanmelden bij de organisator, daar dit niet door de FMB-BMB of KNMV georganiseerd wordt. Wacht niet te lang met inschrijven hiervoor aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Inschrijving / Info Supermoto Trackday Mettet – 16 maart 2019

 

About the author

Related Post