Nieuws
Inschrijving BeNeCup Supermoto Den Dungen geopend!

De online voorinschrijving voor de derde wedstrijd in de 2019 BeNeCup Supermoto op Nederlandse bodem in Den Dungen op 25 en 26 mei 2019 is geopend via deze website. De wedstrijd in Den Dungen zal tevens de derde wedstrijd zijn in de strijd om het ONK na de wedstrijden in Berghem en Lelystad.

Naast de normale klassen zullen ook de Quads in Den Dungen weer aan de start verschijnen. Op zaterdagmorgen zijn er vrije trainingen, gevolgd door de officiële tijdtraining op zaterdagmiddag waarin de startopstelling voor zondag wordt bepaald.

Inschrijven kan via onderstaande link

Inschrijving/Entry form – BeNeCup Supermoto Den Dungen 25/26 mei 2019

De officiële documenten zoals het aanvullend reglement en het tijdschema zijn via onderstaande links te downloaden. Op zondag wordt er een extra warm-up ingepland zodat er voor alle rijders meer rijtijd ter beschikking is.

Aanvullend reglement BeNeCup Supermoto Den Dungen -25/26 mei 2019

Tijdschema BeNeCup Supermoto Den Dungen – 25/26 mei 2019

 

About the author

Related Post