Nieuws
Rijdersmeeting Supermoto zaterdag 10 december 2016

De KNMV en de KNMV Supermoto Commissie nodigt alle supermoto (dag)licentiehouders uit voor de jaarlijkse rijdersmeeting op zaterdagmiddag 10 december a.s., De meeting zal dit jaar gehouden worden in Congrescentrum Papendal (Papendallaan 3 te Arnhem) en de aanvang is om 14.00 uur tot +/- 17.00 uur (zaal gaat open om 13.30 uur).

Tijdens dit overleg gaan we het hebben over het seizoen 2016, het reglement 2017, de kalender voor 2017 en andere issues waarbij we jouw mening ook graag willen weten. Er is voor deze middag gekozen zodat zo veel mogelijk sporters het rijdersoverleg kunnen bijwonen (in plaats van een doordeweekse avond). En Papendal ligt centraal gelegen qua rij afstand voor bijna iedereen. Dus wees erbij!
 

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de Supermoto Commissie of met de KNMV Mario Pieterse (m.pieterse@knmv.nl, 026-3528532)

We hopen jullie allemaal zaterdag 10 december 2016 te mogen begroeten in Papendal/Arnhem.

 

 

About the author

Related Post