Online inschrijvingsformulieren BeNeCup/NK Supermoto 2019.

Middels onderstaande buttons kunt u zich inschrijven voor de diverse wedstrijden van de BeNeCup en ONK Supermoto 2018.
Om zich in te kunnen schrijven dient u in het bezit te zijn van een geldige KNMV Supermoto licentie of een KNMV Dagpas.
Deze online inschrijving vervangt dus NIET de dagpas!. De dagpas dient u zelf digitaal (zie de informatie onder de knop Dagpas) aan te vragen bij de KNMV en deze aanvraag moet uiterlijk 5 dagen voor het evenement gedaan en afgerond zijn, alvorens u zich hier kunt inschrijven.

Het online inschrijven via deze website kan tot uiterlijk DINSDAGAVOND voor het evenement. De inschrijving sluit om 22:00 uur. Daarna kan er niet meer ingeschreven worden via de website. Als rijder kunt u zich nog wel op de wedstrijddag inschrijven op het secretariaat. Hieraan zijn €10,00 extra kosten verbonden.

Met de bevestiging die u per mail ontvangt dient u zich bij aankomst op het circuit te melden bij het wedstrijdsecretariaat.


VOOR DE BELGISCHE WEDSTRIJDEN DIENT ER RECHTSTREEKS INGESCHREVEN TE WORDEN BIJ DE FMB-BMB. DE BETALING DIENT OOK RECHTSTREEKS AAN DE BELGISCHE ORGANISATOR TE WORDEN VOLDAAN

De inschrijvingsprocedure verloopt volledig elektronisch via de BMB website. Via het menu kalender kies je de Supermoto wedstrijd waar je je voor wilt inschrijven. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de BMB vergunninghouders en de niet-BMB vergunninghouders.

Wanneer je het inschrijvingsformulier aanklikt zal je gevraagd worden om in te loggen of te registreren. Wanneer voor je de eerste keer inschrijft, klik je op registreren en vul je de gevraagde gegevens in.  Je ontvangt dan na enkele ogenblikken een e-mail met een link naar je profielgegevens.  Eens je registratie is voltooid en je ingelogd bent, ga je terug naar het inschrijvingsformulier en kan je je inschrijven.  Wanneer je je voor een nieuwe wedstrijd inschrijft klik je gewoon op inloggen en vul je het formulier verder  aan.

Je dient de diverse velden (alle velden zullen verplicht moeten ingevuld zijn alvorens men zijn inschrijving zal kunnen indienen) aan te vullen en het formulier in te dienen (knop onderaan). Tenslotte dien je zelf het inschrijvingsgeld te storten op de bankrekening van de organiserende club vermeld op het elektronisch inschrijvingsformulier.

De organisator zal je inschrijving bevestigen vanaf ontvangst van de betaling door het vakje ‘betaald’ aan te kruisen op het inschrijvingsformulier dat de rijder zal kunnen raadplegen. Op dat moment zal je tevens een automatische e-mail ontvangen met de bevestiging dat je inschrijving volledig in orde is.

Het account beheren

Rijders zullen hun BMB gebruikersaccount kunnen beheren via de menu ‘user account’ bovenaan. Zij kunnen sommige velden aanvullen en wijzigen om te vermijden deze gegevens steeds opnieuw te moeten invoeren wanneer zij zich inschrijven voor een wedstrijd.


Inschrijving/Entry form – BeNeCup Supermoto Mettet 17 maart 2019

Inschrijving/Entry form – BeNeCup Supermoto Spa-Francorchamps 28 april 2019

Inschrijving/Entry form – BeNeCup Supermoto Berghem 4/5 mei 2019

Inschrijving/Entry form – BeNeCup Supermoto Lelystad 12 mei 2019

Inschrijving/Entry form – BeNeCup Supermoto Den Dungen 25/26 mei 2019

Inschrijving/Entry form – BeNeCup Supermoto Enter 16 juni 2019